Martin Ebert Design Architecture

House in Dulwich

Refurbishment and extension of a 1960s single family house in Dulwich, London

The project was completed in January 2010 and shortlisted for the Architects' Journal Small Projects Award 2011.

The works comprise a new kitchen with dining area, a new entrance portico, new bathrooms and a complete general refurbishment of the house.

Materials and design motives of the existing house have been adopted and simplified in the new additions and alterations. The new elements aim to engage into a dialogue with the existing materials and details; enhancing and complementing rather than contrasting or contradicting them.

Images of completed project by Edmund Sumner

<  1/13  >
Forecourt 01
Forecourt 01
Forecourt 02
Forecourt 02
Old and new door furniture
Old and new door furniture
Garden view 01
Garden view 01
Garden view 02
Garden view 02
Wintergarden at dusk
Wintergarden at dusk
Entrance hall
Entrance hall
Kitchen
Kitchen
Wintergarden
Wintergarden
Proposed entrance portico
Proposed entrance portico
Proposed wintergarden and pergola
Proposed wintergarden and pergola
Front elevation
Front elevation
Rear elevation
Rear elevation